Exempel

Information

Ort Region Skåne

Kontakt

Tommy Krizsán

044-309 28 86

tamas.krizsan@skane.se

Relaterade artiklar

Kommunikationsplan för medborgardialog i Region Skåne

Planen beskriver hur en genomtänkt kommunikation kan vara ett bra stöd för att utveckla medborgardialogen i Region Skåne.

Syfte

En strukturerad kommunikation är viktig för att skåningarna ska vilja vara delaktiga i utvecklingen av demokratin och kunna uppleva möjligheterna med inflytande i samhället. Den bidrar i sin tur till att öka tilliten till samhällssystemet och är en av flera utgångspunkter för bättre underbyggda politiska beslut.

Process

Utöver budskap, målsättningar med kommunikationen samt kartläggning av målgrupper och relevanta kommunikationskanaler behandlar planen även kommunikativa utmaningar och möjligheter samt viktiga strategiska vägval.

Resultat

För bedömning av resultatet ges exempel på såväl kvalitativa som kvantitativa metoder för att utvärdera utbredningen av kommunikationsinsatserna respektive följa upp effekterna av dem.
 

Erfarenheter
Ett pilotförsök med en separat aktivitets- och tidplan för kommunikationsinsatserna prövas i ett aktuellt dialoguppdrag om klimatfrågan under 2014-2015.

Mer information

Den övergripande kommunikationsplanen hittar ni i spalten till höger.

Senast ändrad:
2017-04-06

På dialogguiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?