Exempel

Information

Ort Lund

Kontakt

Lunds kommun

046-359 50 00

lunds.kommun@lund.se

Relaterade artiklar

Medborgarstämmor i Lunds kommun

Medborgardialog hålls regelbundet runt om i kommunen och det är du som bor i din stadsdel/kommundel som bestämmer vad som ska tas upp på mötet. Bidra med synpunkter och frågor om vad som behöver förändras så att din stadsdel/kommundel blir ännu bättre.

Bakgrund

I medborgardialogen ges Lunds förtroendevalda möjlighet att få höra lundabors syn på gemensamma frågor, och lundabor får aktuell information.

Syfte

Mötet kan inte besluta om att åtgärder skall genomföras, men det som kommer fram i medborgardialogen återrapporteras till kommunens olika verksamheter.

Process

Medborgardialogen sker som informationsmöte i storgrupp och som dialogcafé, med förtroendevalda och tjänstemän med olika arbetsområden närvarande.

Resultat

Vid varje medborgardialog besvaras frågor skriftligt och i varje grupp i dialogcafédelen skrivs minnesanteckningar. Frågor och svar samt minnesanteckningarna publiceras här på hemsidan.

Senast ändrad:
2017-07-04

På dialogguiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?