Exempel

Information

Ort Lund

Kontakt

Lunds kommun

046-359 50 00

lunds.kommun@lund.se

Relaterade artiklar

Medborgarstämmor i Lunds kommun

Ingress - En kort beskrivning av innehållet

Medborgardialog hålls regelbundet runt om i kommunen och det är du som bor i din stadsdel/kommundel som bestämmer vad som ska tas upp på mötet. Bidra med synpunkter och frågor om vad som behöver förändras så att din stadsdel/kommundel blir ännu bättre.

Bakgrund

I medborgardialogen ges Lunds förtroendevalda möjlighet att få höra lundabors syn på gemensamma frågor, och lundabor får aktuell information.

Syfte - Därför gjorde vi det

Mötet kan inte besluta om att åtgärder skall genomföras, men det som kommer fram i medborgardialogen återrapporteras till kommunens olika verksamheter.

Process - Så gjorde vi

Medborgardialogen sker som informationsmöte i storgrupp och som dialogcafé, med förtroendevalda och tjänstemän med olika arbetsområden närvarande.

Resultat - Så blev det

Vid varje medborgardialog besvaras frågor skriftligt och i varje grupp i dialogcafédelen skrivs minnesanteckningar. Frågor och svar samt minnesanteckningarna publiceras här på hemsidan.

Senast ändrad:
2020-07-03

På dialogguiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?